Mina ryggproblem

2013-02-25
Nu måste jag skriva att för 3 veckor sedan började jag med en ny medicin
Lyrica heter den och bensmärtan har blivit 80-90% bättre! Ryggen gör fortfarande ont men den kan behandlas med vanliga värktabletter så för första gången på flera år är jag riktigt hoppfull och nu snart kan jakten återupptagas, ska bli så roligt och skönt att komma ut i skog och mark igen.
 Och nu kan bloggandet och aktiviteten på andersjakt.se s Facebook sida börja om på ny kula igen också....På senare tid har jakterna minskat för mig och senaste åren har det blivit riktigt lite med jakt för min del och därför har även bloggandet minskat.
När jag började blogga hade jag bloggen här på Blogger men med stora framgångar och mycket besökare på min blogg valde jag att flytta den till en egen blogg adress med webbhotell hos Loopia och bloggandet gick riktigt bra.

Nu har min rygg ställt till det så mycket för mig inte bara med bloggandet utan hela livet,så det blir inte mycket jakt eller fiske för mig längre så därför valde jag att lägga tillbaka bloggen på en gratis sida igen och blogger är det bästa alternativet tycker jag.Lite om min rygg och problemen med den.
Problemen startade för många år sedan med diskbråck som jag blev opererad för 2 gånger, men jag blev aldrig riktigt bra efter operationerna men ändå så pass bra att jag kunde leva ett ganska normalt liv men ofta med värktabletter.
För några år sedan kände jag att det blev sämre och sämre med ryggen och efter nya sjukhus besök blev det beslutat att dom skulle steloperera en del av länd ryggen, det var i maj 2011.
Operationen blev gjord och smärtan i benen försvann men i ryggen satt den kvar, 3 månader efter operationen rasade ryggen totalt, jag hade fått nya diskbråck ovan för där jag var stelopererad!
där efter följde en riktigt jobbig tid jag var i stort säng liggande från  Augusti 2011 till Februari 2012 då läkaren valde att gå in i ryggen igen och steloperera ännu en bit av länd ryggen.

Det var en fruktansvärt jobbig operation med otroliga smärtor efteråt, men livet måste ju gå vidare så sakta men säkert blev jag bättre och bättre, ben smärtorna var borta igen och jag kände inte så mycket i ryggen heller. Men efter ca 4 månader blev jag sämre igen sakta men säkert och jag fick börja öka upp värktabletterna igen, och nu är det riktigt dåligt igen med en svår smärta både i ryggen och i mitt vänster ben!
Läkaren kan inte göra något än utan vi får vänta till November för att se vad som har hänt i ryggen nu, så nu får jag gå på höga doser smärtstillande medicin bara för att klara av vardagen...

Så där är vi nu och det enda jag kan göra är att hoppas på att det ska bli bättre.

En bild på hur min rygg ser ut idag!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar